آگاهی از محیط زیست در صنایع غذایی در سالهای اخیر به دلیل فشار مصرف کننده
آگاهی از محیط زیست در صنایع غذایی در سالهای اخیر به دلیل فشار مصرف کننده و افزایش قوانین اهمیت فزاینده ای یافته است. این کتاب به چگونگی دستیابی به تولید مواد غذایی سازگار با محیط زیست ، بررسی محصولات مختلف غذایی و راههایی که صنعت می تواند عملکرد آنها را بهبود بخشد و مسئولیت بیشتری نسبت به محیط زیست بپردازد ، می پردازد.به چگونگی دستیابی به تولید مواد غذایی سازگار با محیط زیست ، بررسی ارزیابی محصولات مختلف غذایی و چگونگی مسئولیت پذیری بیشتر صنعت از نظر محیط زیست می پردازد.رانی در مورد گرم شدن کره زمین و کاهش ذخایر نفت منجر به تحقیقات قابل توجهی در مورد مواد کامپوزیت پایدارتر از مواد طبیعی شده است. اخیراً ، تحقیقات روی توسعه تقویت کننده های مقیاس نانو برای این گروه جدید از کامپوزیت ها متمرکز شده است ، و به طرز قابل توجهی دامنه خواص مطلوب آنها را بهبود بخشیده و گسترش داده است. نانو کامپوزیت های پلیمری سازگار با محیط زیست این تحقیق و مفاهیم کاربردی آن را خلاصه می کند.
مفاهیم عملی توسعه تقویت کننده های مقیاس نانو برای مواد کامپوزیت پایدار ساخته شده از مواد طبیعی را خلاصه می کند
مواد ماتریس و تقویت کننده و خصوصیات آنها را بررسی می کند و خواص کلیدی مانند خواص مکانیکی کششی و پویا را مرور می کند
خواص مانع ، تجزیه زیستی ، رئولوژی ، هدایت الکتریکی و حرارتی و کاربردهای بالقوه را در نظر می گیرد
پس از مقدمه ای بر موضوع ، قسمت اول به ماتریس و مواد تقویت کننده و همچنین ویژگی آنها می پردازد. بخش دوم خواص کلیدی مانند خواص مکانیکی کششی و پویا و پایداری حرارتی را مرور می کند. همچنین موضوعاتی مانند خواص مانع ، تجزیه زیستی ، رئولوژی ، هدایت الکتریکی و حرارتی را در نظر می گیرد. این کتاب با مرور برنامه های کاربردی بالقوه به پایان می رسد.
این کتاب برای دانشمندان پلیمر و مواد ، محققان و مهندسان ایده آل است. همچنین به محققان صنعتی و مدیران تحقیق و توسعه که می خواهند محصولات کامپوزیت پلیمری سازگار با محیط زیست را وارد بازار کنند ، کمک می کند.
تأثیرات زیست محیطی عملیات پردازش مواد غذایی ، در زمینه هایی مانند پردازش میوه ، سبزیجات ، گوشت و ماهی را ارزیابی می کند
بسته بندی ، بازیافت و تصفیه زباله و همچنین روشهای بهبود مصرف انرژی و آموزش محیط زیست برای صنایع غذایی را مرور می کند
بخش اول ، تأثیرات زیست محیطی عملیات پردازش غذا را در زمینه هایی مانند پردازش میوه ، سبزیجات ، گوشت و ماهی ارزیابی می کند. بخش دوم به منظور بررسی شیوه های خوب در پردازش مواد غذایی ، بازبینی بسته بندی ، بازیافت و تصفیه پسماند ، و همچنین روشهای بهبود مصرف انرژی و آموزش محیط زیست برای صنایع غذایی پیش می رود.
فرآوری مواد غذایی سازگار با محیط زیست یک مرجع ضروری برای همه کسانی است که با آگاهی و مسئولیت زیست محیطی در صنایع غذایی درگیر هستند.
برچسب: ،